U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

5042 MC Tilburg

Omschrijving

Algemeen
Winkelcentrum Westermarkt is een aantrekkelijk winkelcentrum dat zich bewezen heeft als een succesvolle formule, gelet op de goede mix van regionale winkeliers alsmede landelijke ketens die zich in het winkelcentrum hebben gevestigd. Enkele gebruikers zijn o.a. Albert Heijn, Rabobank, Kruidvat, Specsavers, Beter Horen, Hema, Action, Brainwash Kapsalon, Slagerij Fons Pessers en Meesterbakker van Iersel. Met meer dan 70 speciaalzaken onder één dak is de Westermarkt een van de meest toonaangevende winkelcentra in Tilburg en omstreken waar consumenten uit een ruime regio graag shoppen. Ook kunt u er uitstekend terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Het regen-weer heeft geen invloed op een dagje winkelen op de Westermarkt. De passage is namelijk overdekt.

Locatie
Winkelcentrum Westermarkt ligt in Tilburg-West, vlakbij de Universiteit van Tilburg, het Station (Tilburg-Universiteit) en het Westerpark. De winkelruimte zelf is gunstig gesitueerd vlak om de hoek bij de hoofdentree van de Westermarkt.

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid (onbetaald) op het parkeerterrein behorend bij het winkelcentrum alsmede parkeren in de directe omgeving, eveneens onbetaald.

Oppervlakten
De totale oppervlakte van de winkel bedraagt ca. 110 m².
Tevens is er een kelder/bergruimte van ca. 55 m2.

Voorzieningen
- Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- Nette laminaatvloer;
- Toiletruimte;
- Achteringang.

Bestemming
Het object heeft de bestemming ‘Centrum’ en is o.a. bestemd voor detailhandel.

Vereniging van Eigenaars
Het betreft een appartementsrecht (de winkelunit is onderdeel van een groter complex). “Stichting Beheer Winkelcentrum Westermarkt” verzorgt namens de Vereniging van Eigenaren het beheer van het complex.

Winkeliersvereniging
In de winkeliersvereniging Westermarkt worden krachten gebundeld voor o.a. gezamenlijke acties, promotie-activiteiten, koopavonden en gezamenlijke kosten zoals schoonmaakkosten en beveiliging. De winkeliersbijdrage is voor rekening van huurder/koper, te voldoen aan de winkeliersvereniging, na ontvangst van de factuur.

---- HUURCONDITIES ----

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 12.000,- per jaar ex. GWL en servicekosten (BTW is niet van toepassing).

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

Servicekosten
Het object beschikt over een eigen elektrameter. Huurder dient de benodigde leveringscontracten rechtstreeks met de desbetreffende nutsbedrijven af te sluiten.

Opleverdatum
Aanvaarding kan in overleg geschieden; in principe per direct beschikbaar.

Huurperiode
De huurperiode bedraagt bij voorkeur 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar. Overige huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar, met een minimum van 1 jaar.

Zekerheidsstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief BTW) van drie maanden.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

BTW
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

---- KOOPCONDITIES ----

Koopsom
De vraagprijs bedraagt € 165.000,- k.k.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen binnen 4 weken na ondertekening koopovereenkomst, door middel van storting op het rekeningnummer van de notaris.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij