U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Koop en Verkoop

Iedereen wil een goede prijs krijgen voor het huis. Maar ook andere aspecten zoals verkoopsnelheid, zo min mogelijk overlast of andere wensen kunnen belangrijk van u zijn. We starten dan ook altijd met een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen bespreken. Aan de hand van een waardebepaling maken we een realistische inschatting van de waarde van uw woning en vervolgens bepalen we in overleg met u, uw persoonlijke verkoopstrategie.

Een mooie uitstraling is vandaag de dag essentieel. Daarom is een presentatie met professionele foto’s, plattegronden en een sprekende tekst tegenwoordig een vereiste. Daarnaast zijn er legio andere mogelijkheden om een woning onder de aandacht te brengen. We informeren u graag over deze mogelijkheden.

Zodra de woning verkocht is, worden alle afspraken in een koopakte vastgelegd. Om misverstanden en onaangename verrassingen te voorkomen nemen we alle tijd deze koopakte met u door te nemen. De (juridische) eigendomsoverdracht vindt uiteindelijk plaats bij de notaris. Een aantal dagen voor de overdracht ontvangt u van de notaris een concept van de leveringsakte. Wij controleren de akte en leggen onduidelijkheden aan u uit. Mocht u na afloop van de verkoop nog vragen hebben, zijn we u uiteraard nog steeds graag van dienst.

Neem contact met ons op
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij