U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

4812 RS Breda

Omschrijving

Mooi afgewerkt instapklaar appartement aan het vernieuwde en hippe Dr. Struyckenplein!

Dit ruime instapklare vierkamerappartement gelegen op de 2e verdieping, met gemeenschappelijke tuin en fietsenberging, heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde en ligt op loopafstand van winkels en op korte afstand van het centrum van Breda. Het appartement met een woonoppervlakte van 85 m2 is licht, ruim en fraai afgewerkt. De woning beschikt over een woonkamer, eetkamer, twee slaapkamers, een balkon en berging op de zolderverdieping.

Locatie
Het appartement is gelegen op een goede locatie nabij het vernieuwde “Dr. Struyckenplein” met vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels, scholen en sportgelegenheden. Het stadscentrum van Breda is op circa 10 fietsminuten afstand gelegen. De uitvalswegen richting Rotterdam, Tilburg en Antwerpen, en de steden/dorpen rondom Breda zijn binnen enkele minuten goed bereikbaar. De verbinding ten opzichte van het openbaar vervoer naar het centrum, het Centraal station Breda en de omliggende woonwijken is uitstekend.

Indeling appartement:
De entree met bellentableau, brievenbussen en intercom bevindt zich aan de voorzijde van dit appartementencomplex. Het appartement is te bereiken middels trapopgang en bevindt zich op de 2e verdieping. De fietsenberging ligt op de begane grond en is tevens via de centrale entree inpandig bereikbaar. Via het portiek heeft men toegang tot het appartement. In het portiek op de verdieping van het trappenhuis is de meterkast gesitueerd.

De hal van het appartement geeft toegang tot 2 vaste kasten, met in één daarvan de C.V.-ketel (HR combiketel uit 2016). HEt gehele appartement is voorzien van eenzelfde, fraaie laminaatvloer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje.

De ruim woonkamer is opgedeeld, via een open doorgang, in een zit- en eetkamer. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval.

De keuken ligt aan de achterzijde van het appartement met een moderne inrichting in een rechte opstelling en bestaat o.a. uit een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en een afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon en de badkamer welke voorzien is van wederom een moderne betegeling, douche en wastafel. Vanaf het balkon is er zicht op de gezamenlijke tuin.

Slaapkamer 1 en 2 liggen beide aan de achterzijde.. Beide slaapkamers hebben veel lichtinval en kijken uit op de binnentuin van het complex.

Zolderverdieping
Via het centrale trappenhuis is de ruime bergzolder bereikbaar. De zolder is afsluitbaar.

Berging
Op de begane grond van het complex is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

VVE
Het bouwjaar van dit appartementencomplex is ca. 1953. Een aantal vernieuwingen zijn reeds doorgevoerd, zoals het vervangen van de oude kozijnen door kunststof draai-kiep kozijnen met isolerende beglazing.
Van rechtswege word je lid van de vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen momenteel € 105,- per maand. In de servicekosten zijn onder andere begrepen; opstalverzekering, algemene schoonmaakkosten, reservering voor groot- en klein onderhoud van het gebouw en de onderhoudskosten van de gemeenschappelijke tuin.

Algemeen:
- Instapklaar appartement
- Fraaie afwerking van keuken, badkamer en toilet
- Ruime woonkamer
- Onderhoudsvrije kunststof kozijnen met isolerend glas
- Actieve VVE
- Vele voorzieningen op loopafstand


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij