U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

4826 HE Breda

Omschrijving

Op goede locatie in de 'Hoge Vucht' gelegen zeer goed onderhouden 4-kamer appartement met fraai uitzicht en mogelijkheid tot aankoop GARAGE.

Het complex is gelegen op loopafstand van het gezellige winkelcentrum 'Moerwijk'. Het stadscentrum, het N.S.-station en de uitvalswegen zijn goed te bereiken.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vrijwel aan het eind van de galerij, wat extra rust geeft. Het appartement kijkt uit op een groene omgeving met een grote boom, zodat er meer rust en privacy wordt gecreëerd.

Het appartement heeft een moderne keuken en badkamer en een sfeervolle woonkamer, twee slaapkamers (voorheen 3), een zonnig balkon en een berging. In het complex is dagelijks een huismeester aanwezig.

Indeling

Begane grond:
Centrale entree met intercominstallatie, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Eerste verdieping:

Entree/hal voorzien van laminaatvloer, spachtelputz wanden en gestuct plafond. Verder toegang biedende tot de meterkast, een gangkast, de badkamer, de keuken en de woonkamer. Voor meer lichtinval zijn er glazen bouwstenen in de hal gebruikt.

Voorraadkast
Netjes afgewerkte opbergkast met hierin de boiler met een inhoud van 80 liter.

Meterkast
Voorzien van 2 groepen, dag- en nachtstroom tariefmeter en gasmeter.

Keuken
Dichte keuken van ca. 3,20m x 1,90m voorzien van een nette, moderne inrichting (bouwjaar 2015) bestaande uit o.a. vaatwasser, rvs-afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, diverse laden, onder- en bovenkasten. Tevens voorzien van een laminaatvloer, steigerhout radiatorombouwing en spachtelputz wanden.

Woonkamer
De woonkamer heeft een afmeting van ca. 3,60m x 6,50m voorzien van laminaatvloer, spachtelputz wanden en gestuct plafond, internet en tv-aansluiting.

Slaapkamer 1
Ca. 3,60m x 3,00m gelegen aan de voorzijde van het appartement. Voorzien van laminaatvloer, spachtelputz wanden, gestuct plafond en tv-aansluiting.

Slaapkamer 2
Ca. 2,40m x 4,40m, met eenzelfde fraaie afwerking en tevens voorzien van een aparte ruimte voor de wasmachine-aansluiting en droger.

Extra kamer (voorheen 3e slaapkamer)
Deze ruimte bevindt zich middels een doorgang aansluitend aan de woonkamer en wordt momenteel gebruikt als studiekamer. De afmetingen zijn ca. 2,00m x 4,30m en de kamer is voorzien van laminaatvloer, spachtelputz wanden en gestuct plafond. Verder biedt deze kamer toegang tot het balkon, welke op het zuiden gelegen is.

Badkamer
Volledig betegelde vergrote badkamer van ca. 2,30m x 2,40m met mozaïek betegeling, stucwerk plafondafwerking, wastafelmeubel, zwevend toilet, inloopdouche met mengkraan en douchegarnituur en mechanische ventilatie.

Balkon
Het balkon is voorzien van hardhouten tegels.

Berging
De berging is voorzien van een dubbele deur. Dit creëert een brede doorgang, waardoor het mogelijk is om een motor of scooter binnen te zetten. De berging is ca. 2,30 m. x 3 m. groot.

Garage:
De garage is te koop voor € 12.500,- k.k. en heeft een afmeting van ca. 6 x 3 m en is voorzien van elektra.

Vereniging van Eigenaren:
De servicekosten voor het appartement bedragen ca. € 166 per maand, daarbij komt nog het voorschot voor het verbruik stookkosten en water dat momenteel ca. € 75 bedraagt.
Voor de garage bedraagt de bijdrage € 16 per maand.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij