U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

4827 KB Breda

Omschrijving

Op de tweede verdieping gelegen gemoderniseerd twee-kamer appartement met lift en berging

Locatie
Het appartement ligt in de nabijheid van winkelcentrum Hoge Vucht, openbaar vervoer en in- en uitvalswegen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarbij is het complex omgeven door vele groenvoorzieningen.

Algemeen
Het appartement is in 2009 grotendeels gemoderniseerd. Zo zijn de wanden en de plafonds in de woonkamer en slaapkamer gestuct en geschilderd. De plafonds zijn voorzien van een fraaie lijst met schuurmotief. Tevens is er een nieuwe laminaatvloer gelegd.

Indeling

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich de entree van complex 'Vijverstaete'. In de entree vind u een bellentableau met intercom. De appartementen zijn zowel per trap als per lift bereikbaar. De berging van het appartement bevindt zich in het souterrain.

Tweede verdieping:
Entree/hal met intercom, berging met aansluiting voor de wasmachine, toegang naar de woonkamer. De woonkamer staat in semi-open verbinding met de keuken. Deze heeft natuurlijke lichtinval en bestaat verder uit een nette, degelijke keukeninrichting. Het balkon is gelegen op het zuidoosten en heeft een vrije uitkijk. Voor de slaapkamer geldt hetzelfde fraaie uitzicht. De slaapkamer is ruim en heeft een praktische indeling, aangezien er ruime nis is voor een kledingkast. Verder grenst de badkamer aan de slaapkamer. Deze is voorzien van wastafel, toilet en douchecabine.

Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage bedraagt ca. € 155,-.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij