U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Tilburgseweg 27 , 5051 AB Goirle
Vraagprijs: € 950.000 v.o.n.

Omschrijving

De Waker DAME

DE WAKER - GOIRLE | VERKOOP GESTART!

LAATSTE 2 BESCHIKBARE APPARTEMENTEN, DE DAME EN DE KONING!

LOEVER MAKELAARDIJ
Piushaven 27, Tilburg
013 - 5 800 545

DE DAME
Met maar liefst ca. 178 m² woonoppervlak is bouwnummer 22 (De Dame) officieel het grootste appartement in De Waker. Dit exclusieve appartement op de derde verdieping vormt, samen met De Koning, een unieke klasse binnen het nieuwbouwproject. Het gehele woonplan is gesitueerd op dezelfde verdieping, wat het ruimtelijke gevoel in het appartement enkel zal doen versterken. Daarnaast is het voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, een prachtige woonkamer met open keuken en een ruim dakterras van ca. 39 m².

De Dame in het kort:
• Toplocatie in het centrum van Goirle
• Zonnig dakterras van ca. 39 m² op het Noorden
• 2 eigen parkeerplaatsen
• Eigen warmtepomp
• Volledig voorzien van vloerverwarming
• Energielabel A+++
• 3 slaapkamers van ca. 12 m², 13 m² en 19 m² groot
• Unieke combinatie van luxe en comfort in een intiem appartementencomplex
• Op steenworp afstand van winkels en horeca

HET PLAN
Het is heerlijk toeven in Goirle. Het centrum zal verrijkt worden door appartementencomplex De Waker; een fraai staaltje architectuur van Bedaux de Brouwer Architecten. Het plan omvat in totaal 28 appartementen en een commerciële ruimte, verdeeld over vier bouwlagen aan de Tilburgseweg en vijf bouwlagen aan de Kalverstraat. Op de hoek is een accent met zes bouwlagen aangebracht. Hiermee wordt een passende aansluiting gevonden bij de dorpse maat en schaal van het centrum van Goirle.
De 28 appartementen, variërend van een studio op de begane grond tot een penthouse verdeeld over twee bouwlagen, zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden allen hoogwaardige standaarden. Het zijn duurzame en energiezuinige appartementen met alle gemakken van de huidige tijd zoals vloerverwarming, een hoge isolatiegraad, een (eigen) warmtepomp, energiezuinige installaties en onderhoudsvriendelijke materialen.
De Waker wordt een appartementengebouw zoals Goirle deze niet kent: midden in het centrum, intiem, luxe van afwerking en met een architectonisch fraaie en speelse opzet. De woningen bieden lichte en open woonruimtes met prachtige uitzichten over het levendige centrum van Goirle. De appartementen variëren van 50 tot 178 m2 en zijn zodoende voor meerdere doelgroepen geschikt. Daarnaast beschikken alle appartementen over een mooi en royaal dakterras of een fijn balkon, een eigen berging en minimaal één privé-parkeerplaats op het maaiveld. Als toekomstige bewoner kunt u hier zorgeloos en in alle rust genieten van uw woning.

De Waker in het kort:
• 28 luxe appartementen in het hart van Goirle
• Een statig gebouw onder architectuur van Bedaux de Brouwer
• Van praktische studio tot prachtig penthouse
• Zeer hoge mate van duurzaamheid
• Woonoppervlakten van 50 tot 178 m2
• V.o.n. prijzen van € 275.000,- tot € 1.100.000,-

LOCATIE EN OMGEVING
In het hart van Noord-Brabant, vlakbij de stad Tilburg is Goirle gelegen. Een dorp met rustige straten en groene omgevingen, maar eveneens met een levendig dorpscentrum. Hierdoor heeft Goirle een gunstige ligging nabij zowel natuurlijke als stedelijke attracties. Het dorp heeft een sterk opkomend imago en een grote aantrekkingskracht vanuit het omliggende gebied.
De Waker zal verrijzen op de prominente hoek van de Tilburgseweg en de Kalverstraat, die door de gemeente Goirle zelf worden aangeduid als de meest geliefde winkelstraten in Goirle. Deze locatie bevindt zich in het levendige centrum, waar een overvloed aan voorzieningen gemakkelijk bereikbaar is, waaronder het cultureel centrum, scholen, sportfaciliteiten, supermarkten, horecagelegenheden, winkels en het openbaar vervoer. Jouw nieuwe thuis is centraal gevestigd in het hart van het dorp. Het terrein, welke recent nog heeft gefungeerd als een biodiversiteitstuin, gaat plaats maken voor een eigentijds complex dat harmonieus samensmelt met de bestaande bebouwde omgeving. De locatie is uitstekend bereikbaar, zowel met de fiets, auto als met het openbaar vervoer. Voor fietsers zijn er in heel Goirle goed onderhouden fietspaden. Daarnaast ben je met de auto zo in Tilburg of op de A58. Middels regelmatige OV-busverbindingen bent u zo op het nabijgelegen station van Tilburg.

WONEN IN DE WAKER IS WARM WONEN
In het hart van Goirle en toch prettig wonen? De waker heeft het! Alle appartementen zijn zorgvuldig ontworpen en vormen de perfecte balans tussen dorpse levendigheid en comfortabel wonen.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Tilburgseweg 27
Goirle
Vraagprijs:€ 950.000/totaal v.o.n.
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In centrum
Totale woonoppervlakte:178 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2025
Bouwlagen:5
Op verdieping:3
VVE kenmerken:€ 264

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja, Woonkamer
Keuken:Ja, Open keuken
Bijkeuken:Ja
Berging:Ja
Balkon:39 m²
Parking:2

Comfort

Snelweg:Ja
Treinstation:Ja
Bushalte:Ja
Winkel:Ja
School:Ja
Kinderopvang:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja
Raamwerk:Kunststof - Galerij deur en kozijn, hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:Warmtepomp
Verwarmd water:Warmtepomp
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Ligging

Streetview

Downloads

Neem vrijblijvend contact op

Wenst je meer informatie of wilt je een bezoekmoment inplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 
Wanneer wij jouw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met je opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij