U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5021 WH Tilburg

Omschrijving

Instapklaar twee-kamerappartement aan de rand van het centrum

Het geheel instapklare appartement is gelegen op de eerste verdieping in een complex van in totaal drie verdiepingen. De ligging is gunstig ten opzichte van het centrum en diverse voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Het appartement ligt in een rustige woonomgeving en heeft een prettig uitzicht.

Indeling

Begane grond:
Entree met brievenbussen en bellentableau met intercomsysteem.
De hal geeft toegang tot het trappenhuis met lift. De algemene fietsenberging, containerruimte en de individuele bergingen zijn gelegen in het souterrain.

Eerste verdieping:
Entree van het appartement, hal met toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel met inbouwverlichting en toilet.
De hal geeft verder toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en grotendeels gestucte wanden en plafond. De woonkamer beschikt over veel lichtinval door de grote raampartij en heeft een prettig uitzicht op de groene omgeving. Vanuit de woonkamer zijn zowel de keuken als de slaapkamer bereikbaar. De keuken is voorzien van gasfornuis, spoelbak en rvs-afzuigkap. Verder geeft de keuken toegang naar de berging, waar zich de wasmachine-aansluiting bevindt en ruimte is voor een droger en vriezer. De slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde en heeft hierdoor ook hetzelfde fraaie uitzicht. De slaapkamer is behoorlijk ruim en beschikt over een laminaatvloer en een vaste kast.

Leuk detail is dat aan de galerijzijde een zitje kan worden gecreerd, waardoor er in de avonduren rustig van de zon kan worden genoten.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij