U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5037 DG Tilburg

Omschrijving

In gewilde wijk ‘de Reit’ gelegen, gemoderniseerd 3-kamerappartement met nette keuken en badkamer. Het appartement heeft een ideale ligging t.o.v. de Universiteit van Tilburg, winkelcentrum de Westermarkt, treinstation Tilburg Universiteit en Tilburg Centraal, alsmede het stadscentrum.

Algemeen:
• Nette afwerking.
• Geheel gemoderniseerd in 2011.
• Nabij winkelcentrum Westermarkt en het Professor de Moorplein gelegen.
• Beschikking over een eigen berging.
• Voldoende parkeergelegenheid voor het complex.
• Nabij Tilburg Universiteit en diverse hogescholen gelegen.
• NS station Tilburg Universiteit en bushaltes op loopafstand.

Indeling

Begane grond:
U betreedt het appartementencomplex middels de afgesloten centrale entree waar ook bezoekers zich kunnen melden middels een intercomsysteem. Vanuit de centrale entree heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis. De berging bevindt zich op de begane grond. Er zijn tevens voldoende parkeerplaatsen bij het appartementencomplex.

Appartement:
De fraaie hal, welke is voorzien van strak gestucte wand- en plafondafwerking en nette tegelvloer, biedt toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamers en de badkamer. De woonkamer is modern afgewerkt met strak gestucte wanden en plafonds en een laminaatvloer. De keuken is aan de voorzijde gelegen en in een hoekopstelling ingericht. De keuken is voorzien van een luxe kookplaat, RVS afzuigkap, oven, vaatwasser en spoelbak. Daarnaast is de aansluiting voor de wasmachine hier gesitueerd.
De 2 aanwezige slaapkamers liggen aan de achterzijde van het appartement en zijn voorzien van gestucte wanden en plafonds en een fraaie laminaatvloer.
De badkamer en de toiletruimte zijn in het midden van het appartement gesitueerd. De badkamer is modern afgewerkt en ingericht met wastafelmeubel en douche. De toiletruimte is voorzien van een vrij hangend toilet met fonteintje en grotendeels betegelde wanden. Het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is via beide slaapkamers bereikbaar.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij