U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5037 SN Tilburg

Omschrijving

Op een zeer fraaie locatie in de gewilde wijk Zorgvlied gelegen ruim 3-kamer appartement, met eigen berging en parkeerplaats. Dit kleinschalige appartementencomplex is rustig en vrij gelegen met aan de achterzijde vanuit het balkon uitzicht over een ruim groen plantsoen. U woont buiten de drukte van het stadscentrum en toch zijn er diverse voorzieningen en uitvalswegen nabij, en even verderop, kunt u terecht bij de winkels op het Burgemeester van de Mortelplein voor de dagelijkse boodschappen.

Indeling

Begane grond:
Statige entree, zeer royale woonkamer welke is opgedeeld in een eetkamer aan de voorzijde en zitkamer aan de achterzijde. Centraal tussen deze ruimten is de keuken opgesteld, voorzien van luxe afwerking en inrichting. De vloer is voorzien van een fraaie houten vloer, de wanden zijn gestuct evenals het plafond. Kortom, een hoogwaardige afwerking. Tevens centraal opgesteld, maar dan aan de andere zijde van de keuken is een chique kastenwand geplaatst.

Via een tussenhal zijn de twee slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van ligbad en modern dubbel wastafelmeubel. De afwerking van de slaapkamers is van hetzelfde hoogwaardige niveau als de woonkamer. Verder is er een separaat toilet en een opbergkast aanwezig.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich het ruime balkon met uitzicht over het plantsoen.

De berging is toegankelijk via een toegangsdeur aan de voorzijde van het complex. Deze ruimte geeft naast toegang tot de bergingen ook toegang tot de onder het complex gelegen parkeergarage met de eigen parkeerplaats. De garagedeur kan op afstand vanuit de auto worden geopend.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij