U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5041 JL TILBURG

Omschrijving

Te koop modern, zeer goed onderhouden appartement.

Op een zeer herkenbare plek, aan de kruising Kwaadeindstraat/Ringbaan West is in 2009 een prachtig appartementencomplex gerealiseerd. De Ringbaan West is één van de rondwegen rondom het centrum van Tilburg. Het complex "De Bron" is een mooie eyecatcher op deze locatie. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het complex.

In dit complex bieden wij u een modern, zeer goed onderhouden, zeer licht en instapklaar appartement (op de 6e verdieping) aan. Het is gelegen op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, vlakbij bushaltes en op korte afstand van Centraal Station, stadscentrum en uitvalswegen (Ringbaan West, A58 en N261).

Bouwjaar: 2007-2009.
Woonoppervlakte: ca. 96 m²
Inhoud: ca. 300 m³

Indeling en uitvoering
Gezamenlijke entree met brievenbussen en videofooninstallatie. Toegang tot de lift, het trappenhuis alsmede de parkeergarage en bergingen.

APPARTEMENT, ALGEMEEN
*In het moderne en bijzonder vormgegeven appartement zijn uitsluitend hoogwaardige en neutrale materialen verwerkt.
*De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 162,- (dit is o.a. incl. opstalverzekering, parkeerplaats, gas, water, licht en onderhoud van de algemene ruimten)
*Het appartement is in 2009 opgeleverd en verkeert in uitstekende staat.


ENTREE
Het schitterende en hagelnieuwe appartement is gelegen op de zesde en hoogste verdieping van de hoogbouw (kant Ringbaan West). Met een separate ingang is de entree van deze hoogbouw besloten, veilig en zeer persoonlijk. Per verdieping maken slechts twee appartementen gebruik van de portiek die toegang biedt tot het trappenhuis, de lift en de appartementen. De entree van het complex beschikt over een video/intercomsysteem en brievenbussen aan de buitenzijde. Ruime hal met het trappenhuis naar de appartementen en de parkeerkelder. Moderne lift.

INDELING APPARTEMENT
Hal met toegang tot modern afgewerkte toiletruimte met hangcloset en fontein.
De woonkamer van ca. 45 m² is toegankelijk vanuit de hal. Zeer lichte, mooie woonkamer met prachtig (groen) uitzicht door de vele raampartijen aan de voorzijde en zijkant van het appartement.
De open keuken aan de achterzijde is voorzien van alle apparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, combi magnetron, kookplaat en RVS-afzuigkap.
Vanuit de woonkamer en de tweede slaapkamer is de serre bereikbaar. Deze serre, met ramen rondom, heeft een dubbele functie: in de wintermaanden dient deze als heerlijke toevoeging aan de woonkamer en in de zomermaanden verandert deze in een zonnig balkon. De schuiframen kunnen dan ook volledig worden open geschoven.
De slaapvertrekken zijn bereikbaar via een gang. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde van het appartement heeft een oppervlakte van ca. 20 m2. De tweede slaapkamer (momenteel in gebruik als kastenkamer) telt ca. 9 m2 en is middels een schuifpui gescheiden van de serre.

De volledig betegelde, moderne badkamer (met veel lichtaanval door het raam!) is voorzien van een ligbad, douchecabine, radiator en wastafel. Naast de badkamer een ruime, technische ruimte met de opstelling van de wasmachine en droger, tevens is hier de Cv-ketel gesitueerd.
Het hele appartement is voorzien van een kersenhouten vloer.

In de afsluitbare parkeerkelder zijn de parkeerplaats en de bergingen gesitueerd. Dit specifieke appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeergarage (onder het gebouw) en een grote berging.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij