U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5046 GA Tilburg

Omschrijving

Geheel gerenoveerd ruim 4-kamer appartement op leuke locatie.

Het Bart van Pelt plein is een gezellig plein met diverse winkelvoorzieningen waaronder een grote supermarkt, een drogisterij met postkantoor en een bloemenwinkel. Aan het plein ligt een parkeerterrein met vrije parkeerplaatsen. Het appartementencomplex ligt aan de rand van het plein en bevindt zich boven de winkels. Het stadscentrum bevindt zich op zo’n 10 minuutjes fietsen en tevens zijn er diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer voor de deur.

Dit 4-kamer appartement ligt op de tweede verdieping en beschikt daarnaast nog over een berging in het souterrain. Het appartement wordt geheel gerenoveerd. In overleg zijn kleine aanpassingen mogelijk. Het bouwjaar van het appartement is ca. 1965 en de oppervlakte is ca. 98 m².

Indeling

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen en intercom. Trapopgang naar de appartementen en toegang tot de bergingen in het souterrain.

Entree, hal met meterkast, ruime woonkamer (ca. 32 m²) met open keuken en toegang naar het balkon. In de keuken is de C.V.-ketel geplaatst en deze is netjes weggewerkt. Het balkon heeft uitzicht op het leuke plein. Aan de voorzijde van het appartement ligt de ruimste slaapkamer, deze is ca. 16 m² groot. Verder bevinden zich een badkamer, toilet en twee slaapkamers aan de achterzijde in het appartement.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij