U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5025 KK TILBURG

Omschrijving

Appartement op begane grond nabij centrum met eigen tuin!

Het appartement in de gezellige stadswijk St. Anna, op loopafstand van de binnenstad en het Centraal Station. Uitvalswegen richting Breda en Eindhoven bevinden zich eveneens op korte afstand. In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Indeling

Begane grond: Entree/hal met meterkast. Deze beschikt over vier groepen en een aardlekschakelaar. Hier is ook de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer: Lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer. Het plafond en de wanden zijn afgewerkt met spuitstucwerk. In de woonkamer bevindt zich tevens een trap/voorraadkast.

Keuken: De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woonkamer. Het nette keukenblok is voorzien van een wasbak, gaskookplaat (los), afzuigkap en koelkast. Daarnaast bevindt zich hier een aansluiting ten behoeve van de wasmachine.

Slaapkamer: Aan de achterkant van het appartement bevindt zich de slaapkamer. Ook hier zijn het plafond en de wanden voorzien van spuitstucwerk. De slaapkamer geeft toegang tot de achtertuin.

Badkamer: De badkamer is voorzien van mechanische afzuiging, douchecel, wastafel en toilet. Tuin: De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van bestrating. De berging is bereikbaar via de achterom.

Algemeen: Het appartement is gebouwd omstreeks 2002. De woonoppervlakte bedraagt ca. 55 m². Het appartement wordt verwarmd middels een (gedeelde) CV-combiketel en is voorzien van dubbele beglazing.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij