U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5022 HS Tilburg

Omschrijving

In het Groenewoud gelegen, nabij winkels en scholen, eengezinswoning, type bungalow (2-onder-1 kap) met 3 slaapkamers en vrijstaande garage.

Indeling

Woning:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, wanden met schoonmetselwerk, gipsplatenplafond, meterkast (5 groepen met aardlekschakelaar) en kleine inbouwkast.
Vanuit de hal verkrijg je toegang tot drie slaapvertrekken, de badkamer en de woonkamer. De slaapkamers zijn aan de voorzijde van de bungalow gesitueerd waarvan één links en twee rechts. De slaapkamers zijn voorzien van enkele beglazing. De badkamer is voorzien van lichtkoepel, radiator met omlijsting, tegelvloer, houten wandafwerking, ligbad met thermostatische kraan en douchescherm, toilet en wastafel met spiegel en planchet.
De L-vormige woonkamer is voorzien van laminaatvloer, gestucte wanden, gipsplatenplafond met inbouwspots, lichte schouw met open haard en aluminium schuifpui die toegang geeft tot de achtertuin. De woonkamer is voorzien van dubbele beglazing.
Er is een open keuken met inrichting geplaatst in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat (4-pits), afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken die is voorzien van de opstelling
C.V.-combiketel (huur, 2015) en de aansluiting voor de wasapparatuur.
Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de kelder en via de achterdeur bereikt men de achtertuin.

Kelder:
Via de bijkeuken verkrijg je toegang tot de diepe kelder van ca. 5,82 meter diep, ca. 4,75 meter breed en ca. 2,16 meter hoog. De kelder is opgesplitst in twee delen. De kelder is droog maar voor de veiligheid is er een pomp aanwezig om eventueel overtollig water af te voeren.

Tuin:
De voortuin is voorzien van diverse beplantingen en een looppad naar de voordeur. De zijtuin is voorzien van de nodige groenvoorziening en een oprit voor meerdere auto's die toegang verstrekt naar de vrijstaande garage en berging die is voorzien van elektra. De afgesloten achtertuin is op het zuidoosten gelegen en voorzien van een poort die toegang geeft tot de achterom.

Algemeen:
Er dient rekening te worden gehouden met modernisering/opknappen aan de buiten en binnenzijde.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij