U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

4817 GB BREDA

Omschrijving

Gemoderniseerde tussenwoning met ruime voortuin, 4 slaapkamers, moderne keuken en diepe achtertuin gelegen op het zuidoosten.

De Karbouwstraat is een rustige kindvriendelijke straat met ruime speelgelegenheid voor de kinderen. De verbinding ten opzichte van de diverse uitvalswegen is eveneens uitstekend. Brabantpark is gebouwd in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw. Het is een gevarieerde woonbuurt met veel onderwijsvoorzieningen. Een groot park met speelvoorzieningen, winkelcentrum Brabantplein, openbaar vervoer evenals een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. De verbinding ten opzichte van het centrum van Breda, het centraal station en de diverse uitvalswegen (A16 & A27) is uitstekend.

De woning is gebouwd omstreeks 1958 en is gelegen op een perceel ter grootte van 174 m2. De inhoud bedraagt ca. 350 m3. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk van aluminium kozijnen met enkel glas. Het dak is in 2014 nageïsoleerd. De centrale verwarming geschiedt middels een gasgestookte combiketel (2011). De woning is traditioneel gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren. De achtertuin (ca. 6.00 x 15.00 m.), gelegen op het zuidoosten. Nabij de woning is er een groenvoorziening en een speeltuin. De achtertuin is aangelegd met twee terrassen van sierbestrating en een gazon. Tevens beschikt de achtertuin over een stenen berging en is de tuin te bereiken middels een achterom.

Indeling

Begane grond:
Hal met meterkast (vernieuwd in 2009, 6 groepen en 2 aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, trapopgang, toegang naar de woonkamer en naar de keuken.
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een open haard en staat in open verbinding met de keuken.
De keuken is in 2009 vernieuwd en is voorzien van een moderne inrichting met o.a. een koelkast, oven, wasbak, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Verder bevindt zich in de keuken de wasmachineaansluiting en een kelderkast.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan de meeste voorzien zijn van een laminaatvloer. Twee slaapkamers beschikken over een inbouwkast. De badkamer is ook op deze verdieping gesitueerd en bestaat uit een wastafel en douche.

2e verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap. De C.V.-ketel (Remeha HR 2011) is hier opgesteld. Er is een klein dakraam aanwezig.

Tuin:
De voortuin (ca. 6 x 6 m.) is vrijwel onderhoudsvrij en is voorzien van moderne en grote tegels en basaltsplit.
De achtertuin (ca. 6 x 15 m.) is eveneens voorzien van sierbestrating, waarmee 2 terrassen zijn gecreëerd. Vanwege de ligging op het zuidoosten is er de gehele dag door zon in de tuin. Verder is er een stenen berging en een achterom aanwezig.

Algemeen:
- In 2008/2009 grotendeels gemoderniseerd
- Schilderwerk buiten in 2014 gedaan
- Schilderwerk binnen (grotendeels) in 2014 gedaan
- Dak is in 2014 geïsoleerd
- Gevels zijn in 2013 gereinigd en geïmpregneerd
- Dak is in 2013 gereinigd
- Ruime voor- en achtertuin
- Snelle oplevering is mogelijk


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij