U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

4849 AZ Dorst

Omschrijving

Ruim uitgebouwde twee-onder-een kapwoning met garage en carport.

7 redenen waarom dit uw droomwoning is:
1. Zeer goed onderhouden woning.
2. Aanwezigheid van zowel een garage als een carport.
3. Zeer fraaie badkamer (2015).
4. Ruime (uitgebouwde) woonkeuken.
5. Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
6. Rolluiken aanwezig op bijna de gehele 1e en 2e verdieping.
7. Achtertuin op het zuiden gelegen.

Indeling

Begane grond: royale hal met strizovloer, toegang naar het toilet en de multifunctionele ruimte (thans kantoor), meterkast aanwezig (8 groepen en 2 x aardlek), ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer, aanwezigheid van een houtkachel en openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
De keuken bevindt zich in het in 2002 aangebouwde gedeelte en wordt met een mooie toog gescheiden van de woonkamer. De keuken mag met recht een woonkeuken genoemd worden, is zo'n 18 m2 groot, voorzien van een hoekinrichting met o.a. een hetelucht oven, 5-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, koelkast en vaatwasser en is er tevens een leuke zithoek gecreëerd. Rechts achteraan bevindt zich nog de bijkeuken met opbergmogelijkheden.

1e verdieping:
De eerste verdieping is ingedeeld met een slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon, prachtige vernieuwde badkamer tevens aan de achterzijde voorzien van o.a. inloopdouche, hangcloset en dubbele wastafel in meubel, slaapkamer aan de voorzijde en de wasruimte (voormalige badkamer) met opstelling van de wasapparatuur. De slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolderkamer met dakkapel over de volle breedte, handige opbergkasten aanwezig en tevens opstelplaats van de C.V.-ketel (HR Remeha Calenta 2012).

Tuin:
Evenals de woning is ook de tuin netjes en verzorgt. Er is een ruime voortuin, zijtuin en op het zuiden gelegen achtertuin aanwezig. De garage is middels een loopdeur aan de zijkant en via een elektrische sectionaaldeur betreedbaar. In de garage bevindt zich tevens de beregeningsinstallatie voor de tuin. Voor de garage is een verlichtte carport aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij