U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5012 HB Tilburg

Omschrijving

Over de volle breedte uitgebouwde hoekwoning met inpandige garage. Het betreft een zeer goed onderhouden woning met 5 slaapkamers.

Algemeen:
- zeer ruime woonkamer
- ruime inpandige garage van ca. 9 m. lang
- nabij scholen, winkels en uitvalswegen gelegen
- momenteel worden de straten in de hele wijk vernieuwd
- geheel voorzien van isolerende beglazing
- vernieuwde meterkast met 12 groepen
- rolluiken aan de gehele achterzijde

Indeling

Begane grond:
Entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Zeer ruime, aan de achterzijde uitgebouwde, woonkamer voorzien van houten vloer, trapkast en gashaard. In de aanbouw is een schuifpui gemaakt met toegang tot de achtertuin. De rolluiken worden hier bediend met afstandsbediening. Via een hal is er toegang tot de inpandige garage, die voorzien is van elektra, wasbak en lichtkoepel. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van o.a. 4-pits gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser, close-in boiler, afzuigkap, 1,5 spoelbak en granieten werkblad. In de achtergelegen bijkeuken staat tevens een (eenvoudig) keukenblok, deze ruimte is ook prima geschikt als speelkamer en geeft toegang tot de achtertuin. De gehele begane grond is nagenoeg geheel voorzien van gestucte wanden en plafonds.

1e verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit een ruime overloop, 4 slaapkamers en een badkamer. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van een vaste schuifdeurkast en één daarvan beschikt tevens over een wastafel. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad met douchescherm, wastafelmeubel, toilet en elektrische vloerverwarming. De slaapkamers zijn allen voorzien van een parketvloer.

2e verdieping:
Hier bevindt zich een ruime zolderslaapkamer met tal van mogelijkheden om spullen netjes uit het zicht op te bergen. Er zijn 2 velux-dakramen aanwezig en daarnaast is er een berging met wasmachineaansluiting en C.V.-ketel (HR Remeha Quinta 2005).

Tuin:
Netjes aangelegde voortuin met oprit voor de garage.
De achtertuin is voorzien van 2 terrassen en fraaie plantenborders.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij