U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5014 SH Tilburg

Omschrijving

In een rustig hofje in de wijk Groeseind gelegen eindwoning met unieke indeling, ruime patiotuin, hoge plafonds en een inpandige garage. Deze patiowoning beschikt over een indeling waarbij de slaapkamers en badkamer zich op de begane grond bevinden en de woonkamer en keuken, als ook de patiotuin op de 1e verdieping.

• Bouwjaar 2007
• Perceeloppervlakte 81 m²
• Inhoud ca. 491 m³
• Woonoppervlak 103m²

Indeling en nadere omschrijving:

Begane grond:
Hal/entree. Vanuit de centrale entree zijn de slaapkamers, badkamer, toiletruimte, garage bereikbaar. Tevens vinden we hier de meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. De 1e en 2e slaapkamer bevinden zich aan de linkerzijde van de woning en zijn respectievelijk 10,9 m2 en 13,5 m2 groot. Beide kamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en spuitwerk op de wanden en het plafond. De 2e slaapkamer is momenteel in gebruik als hoofdslaapkamer en beschikt tevens over een vaste kastenwand. De 3e slaapkamer is 5 m2 groot en geschikt als kinderkamer of kantoor. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel en design radiator. De separate toiletruimte is eveneens volledig betegeld en voorzien van een vrij hangend closet en fonteintje.
Aan het einde val de gang komen we uit bij de garage. De garage is 17 m2 groot en voorzien van een tegelvloer en spuitwerk op de wanden. De garage beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en biedt tevens toegang tot de aanwezige wasruimte/stookruimte. In deze ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger gesitueerd als ook de WTW-unit en de cv-ketel.

1e verdieping:
Via de trapopgang bereiken we de royale woonkamer waarbij direct het hoge plafond en de prettige hoeveelheid lichtinval opvallen. Het plafond is 3,4 meter hoog en maakt deze ruime woonkamer gevoelsmatig nog ruimer. De woonkamer is voorzien van een lichte plavuizenvloer en spuitwerk op de wanden en het plafond. Bij de zithoek bevindt zich een grote schuifpui (met elektrisch zonnescherm) waar een groot deel van de lichtinval aan te danken is. De semi-open keuken bevindt zich bij de patiotuin en hier is tevens de eethoek opgesteld. De nieuwe 2021 keuken is ingericht in een hoekopstelling en voorzien van een natuurstenen blad, 5-pits gaskooplaat met wok brander, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. De ruime patio is via een schuifpui bereikbaar en biedt volledige privacy en altijd een heerlijke plek om buiten te zitten. De patio is maar liefst 37 m2 groot, volledig betegeld en beschikt over een zonnescherm om op de zonnige dagen ook wat schaduw te creëren.

Bijzonderheden:
• Unieke woning.
• In doodlopend hofje gelegen.
• Woonkamer met een plafondhoogte van 3,4 meter.
• Ruime patiotuin van 37 m2.
• Inpandige garage aanwezig.
• Trap van Meranti hout.
• Cv-ketel vernieuwd in december van 2018.
• Nabij alle dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen gelegen.
• De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij