U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5021 BA TILBURG

Omschrijving

Op uitstekende locatie in de wijk Fatima gelegen ruime goed onderhouden tussenwoning met 6 slaapkamers en diepe achtertuin met berging.

De woning is gelegen op loopafstand van het centrum en de Piushaven. Het is een rustige buurt met volop voorzieningen in de omgeving. Zo is er een bushalte en een basisschool op 2 min. loopafstand. Cafetaria, kapper en bakker bevinden zich letterlijk om de hoek. En de supermarkt ligt op fiets afstand. Het Leijpark en de Leijpark promenade bevinden zich eveneens op 5 min. loopafstand. De straat zelf is een rustige straat waar geen doorgaand verkeer doorheen komt. Parkeergelegenheid is openbaar en is ruim voldoende beschikbaar. Ook de buurt kan als rustig en kindvriendelijk worden omschreven. Uitvalswegen bevinden zich op korte afstand.

Indeling

Begane grond:
Hal met toilet en kelderruimte, toegang naar de woonkamer . De woonkamer (L) is voorzien van laminaatvloer. De kozijnen in de woonkamer hebben zowel aan de voor- als aan de achterzijde kunststof kiepraampjes waardoor er altijd goed geventileerd kan worden. De achterzijde van de woonkamer is voorzien van elektrische zonwering. Verder bevindt aan de achterzijde de moderne open keuken voorzien van onder meer gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, koelvriescombinatie, dubbele rvs spoelbak, toegang naar de achtertuin. Er is veel lichtinval in de keuken, de ramen zijn voorzien van elektrisch zonnescreen. Er is tevens een wasmachineaansluiting aanwezig.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien van wastafel. 1 slaapkamer is voorzien van balkon. De slaapkamers hebben elk een inbouwkast. Verder bevindt zich hier een volledig betegelde badkamer welke voorzien is van douche en toilet.

2e verdieping:
Voorzolder met bergruimte en tevens voorzien van wastafel en wasnmachineaansluiting, 3 slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van linoleumvloer, gestucte wanden en dakkapel.

3e verdieping:
Middels een luik, op één van de slaapkamers, te bereiken zolder-/bergruimte.

Tuin:
Ruime, diepe achtertuin voorzien van bestrating, diverse plantenborders, berging en achterom.

Algemeen:
- Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing, dus weinig onderhoud!
- In 2012 flinke opknapbeurt gehad, waarbij begane grond, 1e en 2e verdieping zijn voorzien van stucwerk, nieuw behang en nieuw schilderwerk.
- Goed geïsoleerde woning, voorzien van raam en dakisolatie.
- Stenen berging (met opstelling combiketel bouwjaar ± 2003) en houten berging
- 15 meter diepe zonnige achtertuin


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij