U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5021 CL TILBURG

Omschrijving

Recent gemoderniseerde karakteristieke tussenwoning met tuin op het zuidoosten.

Op een gewilde woonlocatie aan een brede karakteristieke straat gelegen, uitgebouwde en gemoderniseerde instapklare jaren dertig erkerwoning. De woning beschikt over een zonnige achtertuin met een achterom en ligt op 5 minuten afstand van het centrum en het Leijpark, nabij scholen, Piushaven en uitvalswegen richting Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Indeling

Begane grond:
Ruime hal, met originele granito vloer, toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer: De woonkamer beschikt aan de voorzijde over een karakteristieke erker. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de uitgebouwde keuken en bijkeuken. Keuken: De woonkeuken is voorzien van een L-vormig keukenblok met diverse inbouwapparatuur. Verder bereikt u vanuit de keuken de kelderkast/provisieruimte met groepenkast. Aansluitend aan de keuken toegang tot de bijkeuken met C.V.-ketel, wasmachineaansluiting en separaat toilet. Zowel vanuit de woonkamer/keuken met openslaande originele tuindeuren als vanuit de bijkeuken toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit een overloop, 2 slaapkamers, badkamer, een deur met toegang tot het plat dak en de vaste trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De deuren van de slaapkamers zijn allen paneeldeuren en de ramen zijn voorzien van het originele hang –en sluitwerk. De badkamer beschikt over een plavuizen vloer, douche, wastafelmeubel, zwevend toilet en design radiator.

Tweede verdieping:
Ruime slaapkamer voorzien van dakkapel en twee dakramen.

Tuin:
Gedeeltelijk betegelde tuin op het zuidoosten met achterom.

Bijzonderheden:
- Uitstekende ligging nabij het centrum
- Recent gemoderniseerd met o.a. nieuwe aanbouw, badkamer, plafonds, wanden, vloeren, leidingen, 2e toilet, stucwerk, schilderwerk etc.
- Karakteristieke elementen nog aanwezig
- Scherpe prijs!


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij