U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5021 HP Tilburg

Omschrijving

Op populaire locatie nabij de Piushaven en op loopafstand van het stadscentrum ligt deze tussenwoning met uitgebouwde woonkamer/keuken, 4 slaapkamers en GARAGE voorzien van elektra.

De woning is gebouwd omstreeks 1962 en is door de jaren heen netjes onderhouden en deels gemoderniseerd, echter zal er naar smaak verder gemoderniseerd kunnen worden. Achter de woning ligt de garage van ca. 18 m2 welke is voorzien van elektra.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal, toilet, trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer met tegelvloer en de keuken bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde en is voorzien van een hoekinrichting met enige inbouwapparatuur.

1e verdieping:
Overloop, 3 nette slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. De badkamer is tevens gelegen aan de voorzijde en is voorzien van wastafelmeubel, douche en toilet.

2e verdieping:
De tweede verdieping bestaat uit een voorzolder waar zich een berging bevindt en waar de wasmachineaansluiting en de C.V.-ketel (bouwjaar ca. 2015), lease) zijn geplaatst, verder is er een ruime slaapkamer met dakkapel aanwezig.

Tuin:
Ruime voortuin, deels voorzien van beplanting, deels voorzien van bestrating. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is geheel voorzien van sierbestrating. Op het achter gelegen terrein ligt de garagebox welke is voorzien van elektra met elektrische roldeur.

Algemeen:
- grotendeels voorzien van dubbel glas (begane grond)
- deels voorzien van kunststof kozijnen
- aanbouw aan de achterzijde over de helft van de breedte van de woning
- gunstig gelegen t.o.v. de Piushaven en het stadscentrum
- achtertuin op het zuiden gelegen
- aanwezigheid van de garage met elektra






Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij