U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5022 HH Tilburg

Omschrijving

Zoekt u een nette woning, met op loopafstand basisscholen, winkels en restaurants? In een brede straat zonder inkijk van de overburen? Met lage maandelijkse kosten voor energie? En dan ook nog voor een betaalbare prijs?? Dan is het zeker de moeite waarde om hier te komen kijken!

Algemeen:
- 3 slaapkamers en een zolder waarvan eenvoudig een slaapkamer gemaakt kan worden
- relatief jonge woning
- betonnen vloeren
- volledig voorzien van dubbele beglazing
- 6 zonnepanelen met een jaarlijkse opbrengst van 1.500 kwh

Indeling

Begane grond:
Lichte hal, aanwezigheid van de betegelde toiletruimte en trap, woonkamer welke is opgedeeld in een eetkamer aan de voorzijde en zitkamer aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van bergkast en lichte laminaatvloer. Verder is er een open keuken met o.a. 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap en wasbak en er is tevens ruimte voor een vaatwasser.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van dezelfde fraaie laminaatvloer. In de badkamer bevindt zich een ligbad en wastafel en is tevens de wasmachineaansluiting aanwezig.




2e verdieping:
Middels een vaste trap vanuit de overloop bereikt men de zolderverdieping. De zolder wordt nu gebruikt als bergzolder, maar de zolder is geïsoleerd en vanwege de hoogte is deze prima geschikt om er een slaapkamer van te maken. De C.V.-combiketel (AWB HR 2003) is hier geplaatst en ook zijn de units van de zonnepanelen hier gemonteerd.

Tuin:
Diepe achtertuin van bijna 12 m! pal op het zuiden gelegen en voorzien van sierbestrating en stenen berging met achterom.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij