U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5022 JM TILBURG

Omschrijving

Ruime tussenwoning met 4 slaapkamers, luxe keuken en luxe badkamer gelegen in een rustige omgeving nabij scholen en uitvalswegen.

De woning is instapklaar want er is de afgelopen jaren behoorlijk wat vernieuwd! Zo is onder meer de keuken een aantal jaar geleden volledig vernieuwd en voorzien van een zeer moderne en luxe keukeninrichting en- apparatuur. Daarnaast is ook de badkamer in 2009 (en deels 2016) vernieuwd, beide toiletten in december 2016 en de C.V.-ketel eveneens in 2009 etc.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal voorzien van laminaatvloer, trapkast, toilet en toegang naar de woonkamer en trapopgang, voorzien van eiken houten treden, naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft een afmeting van ca. 28 m² en is voorzien van een fraaie hout-look laminaatvloer. De keuken, welke dateert uit eind 2013, is voorzien van een kook-/waseiland en een volledig geïntegreerde wand met hoogwaardige keukenapparatuur. Zo zijn er 2 Whirlpool hetelucht/grillovens, Whirlpool combimagnetron, Whirlpool ingebouwd koffiezetapparaat, extra grote koelkast (1,77 m. hoog) en grote vriezer met 7 laden (1,77 m. hoog) van Hotpoint geplaatst. In het kookeiland is een vaatwasser, een gas-op-glas kookplaat en erboven een design afzuigkap. De keuken geeft verder toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. De badkamer is in 2009 (douchecabine december 2016) vernieuwd en is voorzien van luxe sanitair en afwerking. Er is sprake van fraaie betegeling op de wanden en de vloer, mechanische en natuurlijke ventilatie, er is een hoekbad aanwezig en verder een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een luxe douchecabine.

2e verdieping:
De tweede verdieping is in 2012 verbouwd en geïsoleerd en is ingedeeld in een voorzolder en een slaapkamer. In de voorzolder hangt de C.V.-ketel (HR Remeha Avanta CW5, 2009) en bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast is er ruime berging aanwezig. De slaapkamer is netjes afgewerkt, voorzien van laminaatvloer, bergruimte achter de schotten en een dakraam.

Tuin:
Nette voortuin en een achtertuin van maar liefst 14 meter diep! Heerlijk rustige en zonnige tuin én redelijk onderhoudsarm vanwege het grote terras. Er is verder een stenen berging voorzien van elektra en een achterom aanwezig.

Algemeen:
- Instapklare woning
- Luxe keuken en badkamer met hoogwaardige apparatuur en sanitair
- 4 slaapkamers!
- Achtertuin op het zuiden
- Elektrische rolluiken rondom


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij