U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5025 BL Tilburg

Omschrijving

Zeer mooie en ruime gezinswoning vanwege de royale uitbouw aan de achterzijde, keurige afwerking en gelegen aan een brede staat nabij het centrum.

De woning bevindt zich in een rustige straat in Tilburg-Zuid en beschikt onder andere over een uitgebouwde woonkamer, drie ruime slaapkamers, een vernieuwde keuken (2016), een moderne badkamer en een fijne achtertuin op het westen.

Indeling

Begane grond:

De hal van dit huis is eens wat anders dan anders en dat zet meteen de sfeer voor de rest van het huis. Hier zie je direct de ruimte die de woning biedt, 'rechtdoor' bevindt zich namelijk de hal, de meterkast, de garderobenis en de moderne toiletruimte en 'rechtsaf' achter een muur is de trapopgang gelegen.
De hele woning is eigentijds afgewerkt met strakke wanden en plafonds. In de woonkamer is het plafond voorzien van sierlijsten. Nagenoeg alle radiatoren zijn weggewerkt achter ombouwen.






Wanneer je de woonkamer binnen komt, ervaar je meteen weer het gevoel van de ruimte. Door de royale (over de volle breedte) aanbouw is er een zee van ruimte ontstaan en is de kamer op allerlei manieren in te delen. In de huidige inrichting is de zithoek aan de voorzijde geplaatst en staat de eethoek staat in de aanbouw.
Aan de achterzijde bevindt zich een grote schuifpui waardoor er veel licht binnen komt en binnen en buiten op een aangename manier met elkaar verbonden zijn.

Door de aanbouw is er met recht sprake van een woonkeuken. De keuken is in 2016 vernieuwd en beschikt over allerlei inbouwapparatuur. Verder is er ruimte voor de 8-persoons eettafel en in de inpandige berging is er nog meer bergruimte en zijn hier ook de aansluitingen voor was- en droogapparatuur geplaatst.

1e verdieping:
Via de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De hele etage (op de badkamer na) is voorzien van een hoogwaardige kwaliteit vinylvloer met een houtdessin.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de hoofdslaapkamer. Het is een ruime kamer waar gemakkelijk een groot tweepersoonsbed en een grote kledingkast kunnen staan. De tweede kamer is ook gelegen aan de achterzijde, voor het spreekwoordelijke 'kleine kamertje' is deze nog behoorlijk ruim. De derde kamer ligt aan de voorzijde en heeft net als de andere kamers brede ramen waardoor er veel lichtinval is.

De badkamer is in 2014 compleet vernieuwd. De ruimte is erg praktisch ingericht en voorzien van een inloopdouche met een hardglazen wand, een thermostaatkraan en een draingoot, een wandcloset met een softclose zitting, een wastafelmeubel met twee lades en een designradiator. De wanden zijn betegeld met grote witte tegels en de vloer is voorzien van een fraaie tegel in een leverkleur. Een kiep-/kantelraam zorgt voor een prettige lichtinval en de mogelijkheid om extra te ventileren.

2e verdieping:
Vanuit de overloop is via een nieuwe vlizotrap de bergzolder bereikbaar. Hier is volop ruimte om spullen op te bergen. Het is zelfs mogelijk om hier een extra verdieping te realiseren. Op de zolder hangt ook de CV-combiketel.

Tuin:
De woning beschikt over een achtertuin die gunstig op de zon gelegen is. De tuin is volledig voorzien van sierbestrating en biedt allerlei mogelijkheden. Er is plaats om bijvoorbeeld een loungehoek of een grote eettafel neer te zetten. Ook voor kinderen is het een fijne tuin om in te spelen. Achter in de tuin bevindt zich een mooie stenen berging met elektra en er is een overkapping waar nog meer bergruimte is. Makkelijk om containers neer te zetten of speelgoed. De poort bevindt zich ook onder deze overkapping.

Algemeen
• Nagenoeg geheel voorzien van hardhouten kozijnen met kiep-/kantelramen en dubbele beglazing.
• Combiketel van het merk AWB, bouwjaar 2003.
• Vernieuwde keuken
• Centraal gelegen ten opzichte van het stadshart, Stappegoor, scholen en winkels.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij