U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5025 KR TILBURG

Omschrijving

Nabij het centrum gelegen aantrekkelijk geprijsde tussenwoning.

Een leuke tussenwoning uit 1928 gelegen nabij centrum. Met zijn mogelijkheden en lage prijs is het een ideale woning voor starters.

Algemeen
De Boekweitstraat is gelegen in de wijk Sint Anna op loopafstand van het stadscentrum. Winkelgelegenheden, scholen, de openbare bibliotheek evenals de schouwburg en uitgaansgelegenheden zijn nabij gelegen. Het is een rustige buurt met weinig verkeer. Via Ringbaan- west of Ringbaan- zuid bevindt u zich binnen 5 minuten op de snelweg richting Den Bosch, Eindhoven, Breda en Antwerpen.

Indeling:

Begane grond
Knusse entree/hal met meterkast, toegang naar de eerste verdieping en tevens toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er een open toegang tot de keuken en een toegang tot de trapkast. De keuken bestaat uit een eenvoudig keukenblok. Door het raam is er veel lichtinval.

Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met C.V. ketel en wasmachine aansluiting. Verder bevindt zich hier de badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop met bergkast en twee slaapkamers. Een slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en dubbelglas.

Zolder
De zolder is te bereiken met een vlizotrap. Momenteel word deze gebruikt als bergzolder, maar het is mogelijk om er een derde slaapkamer van te maken.

Achtertuin
Knusse achtertuin met achterom. Er is elektriciteit en verlichting in de tuin aanwezig.

Bijzonderheden
- gedeeltelijk dubbele beglazing
- goede ligging t.o.v. centrum en winkels
- aantrekkelijke prijs voor starters


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij