U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5025 MN Tilburg

Omschrijving

Op leuke locatie nabij het centrum gelegen hoekwoning met berging en achterom

Kijk voor de volledige fotopresentatie op loever.nl

De Akkerstraat is gelegen in de wijk St. Anna, op loopafstand van het centrum van Tilburg. Winkels, scholen, de schouwburg en diverse uitgaansgelegenheden zijn binnen afzienbare tijd te bereiken. Het Kromhoutpark ligt eveneens in de buurt. De wijk St. Anna kenmerkt zich door de vele vooroorlogse woningen, alsook de grote verscheidenheid aan type woningen die er gebouwd zijn.
Via de Ringbaan West bent u binnen 5 autominuten op de snelweg. Zo bereikt u Breda binnen ca. 25 min en Eindhoven binnen ca. 20 min.

De woning beschikt zowel op de begane grond als de eerste verdieping over dubbele beglazing en er zijn rondom grotendeels rolluiken aanwezig.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer. Vanwege de grote raampartij in de voordeur en het stuc-en schilderwerk is de hal erg licht.
De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer, ook hier is er sprake van veel lichtinval. Er is tevens een voorraadkast aanwezig.
De keuken bevindt zich achterin de woning en is voorzien van ruim voldoende kastruimte, spoelbak, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.
Via de bijkeuken, met C.V.-ketel (HR, 1996) en wasmachinenaansluiting, is er toegang naar de badkamer en de achtertuin. De badkamer is voorzien van separaat toilet, wastafel en douche. In de achtertuin, welke op het zuiden is gelegen, bevindt zich een berging en een achterom. Verder is de achtertuin voorzien van bestrating en diverse planten.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit een overloop en drie slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde en twee aan de achterkant.

Tweede verdieping:
Deze verdieping bestaat uit een bergzolder/vliering.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij