U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5025 NL Tilburg

Omschrijving

Centraal gelegen tussenwoning met erker en achtertuin

Unieke kans: deze woning wordt verkocht via Vastgoed-Auctions.nl! Oorspronkelijke vraagprijs € 129.500,-!
Vastgoed-Auctions.nl is een nieuwe transparante manier om woningen te kopen tegen de beste prijs. U kunt op deze woning een bieding doen via www.vastgoed-auctions.nl, hier vindt u ook de procedure en voorwaarden. De genoemde prijs is de vanafprijs, dit is de prijs waar vanaf u een bieding kunt doen. De veiling staat onder toezicht van een notaris.

Pak nu uw kans!

De woning is gelegen in de wijk Korvel nabij het Kromhoutpark. De Hobbemastraat is een rustige straat met éénrichtingsverkeer. De wijk zelf beschikt over vele voorzieningen, maar ook het stadscentrum ligt op korte afstand.

Algemeen
De woning is gebouwd omstreeks 1933 en heeft een inhoud van ca. 290 m³. Het perceel is ca. 86 m² groot en de woonoppervlakte is ca. 90 m².

De woning is op de begane grond voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Ca. 4 jaar geleden is het gehele dak van de woning vernieuwd, inclusief de dakgoten.

Indeling

Begane grond:
Entree met hal waarin zich een kelderkast met meterkast bevindt.
De hal geeft toegang tot de zonnige woonkamer met gashaard. De keuken is eenvoudig, heeft een bergkast en is tevens de opstelplaats voor de geiser (huur). De badkamer en het toilet zijn bereikbaar via een portaal dat aan de keuken grenst.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn er drie slaapkamers te bereiken van resp. ca. 5 m², 11 m² en 13 m². De kleinste kamer aan de achterkant geeft toegang tot het dak.

Tweede verdieping:
De zolder is bereikbaar met een vlizotrap. Er is een dakkapel aanwezig. De zolder dient momenteel als extra bergruimte.

Tuin
De achtertuin is volledig bestraat en biedt ruimte voor een leuke zithoek. Er is een achterom aanwezig en de brandgang is afgesloten met een poort.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij