U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5032 TV Tilburg

Omschrijving

Energiebesparende stadsvilla ( energielabel A ) ideaal voor een groot gezin op toplocatie aan de rand van het Stadsbos013 in de Blaak.

Deze moderne, onder architectuur gebouwde twee-onder-een-kapwoning (identiek in bouw aan aangrenzende vrijstaande huizen) heeft een riante woonkamer, een ruime leefkeuken en zes grote, perfect gesneden kamers (10, 13, 17, 20, 26, 28 m²) die allemaal variabel inzetbaar zijn. Twee badkamers, twee aparte toiletten, een goed bruikbare, grote inpandige garage en diverse bergingen maken het huis ideaal voor een groot gezin. De zeer rustige, royale tuin waar u de hele dag een plek met zon kunt vinden heeft twee terrassen, een tuinhuis, een regenton voor duurzaam wateropslag, veel gazon, een trampoline en veel privacy, wat deze woning tot een bijzonder retraite maakt.

De hoge kwaliteit van de constructie (gebouwd in 1995), veel licht op alle verdiepingen en zonnepanelen met overcapaciteit bij een gezin van 5 personen (definitief energielabel A) staan niet alleen garant voor lage onderhoudskosten, maar maken ook de milieuvriendelijke en eenvoudige onderhoud van een elektrische auto via de Tesla Design Laadpaal mogelijk.

De woning is gelegen in de unieke en veilige wijk de Blaak, op 50m afstand tot het Stadsbos013, zonder doorgaand verkeer en op loopafstand van speel- en sportvoorzieningen, een winkelcentrum, kinderopvang en twee basisscholen. Het centrum van Tilburg ligt op 15 min. fietsafstand en ook de snelweg en andere uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Kortom: een schitterende stadsvilla waarin rust, ruimte en toplocatie op een unieke manier gecombineerd worden en u al uw dromen kunt realiseren!


Woonoppervlakte: 223 m²
Inhoud: 809 m³
Garage: 21 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 10 m²
Perceel: 394 m²
Bouwjaar: 1995

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de riante trapopgang, inpandige garage, meterkast, woonkamer, keuken, toiletruimte en ruime provisiekast. Over de gehele begane grond ligt een travertin tegelvloer met vloerverwarming. Alle wanden en plafonds in het hele huis zijn van spuitwerk. De moderne toiletruimte (2016) is betegeld en voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. Een glas-in-lood deur leidt naar de riante, fraai tuingerichte L-vormige woonkamer van 46 m2 met twee zitgedeeltes, waarvan een met elektrische haard. Er zijn veel ramen, een schuifpui en deur naar de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning vindt u de ruime leefkeuken met voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen en eveneens voorzien van uitgebreide raampartijen waardoor er veel daglicht de ruimte binnen komt, onder andere door de interessante architectuur met driehoekige raampartijen op grote hoogte. De hoogwaardige moderne keuken (2012) is afgewerkt met een marmeren aanrechtblad en voorzien van een inductie kookplaat (Siemens), afzuigkap (Bauknecht), oven (Siemens), vaatwasser (Siemens), close-in boiler en een riante American koelkast (Siemens).

Eerste verdieping:
De ruime overloop geeft toegang tot vier slaapkamers, twee badkamers en de separate toiletruimte op deze verdieping. Twee slaapkamers (13 en 10 m2) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en twee (26 en 17 m2) aan de achterzijde. In alle slaapkamers ligt een lichte laminaatvloer die in twee van de slaapkamers overdekt is van grijs tapijt. Dit tapijt is niet gelijmd en voorzien van een special ondertapijt om desgewenst het tapijt eenvoudig te verwijderen. De grootste slaapkamer heeft een inbouwkast van 3m lengte, directe toegang tot de grote badkamer en aan de achterzijde toegang tot een speels balkon. De grote badkamer op deze verdieping (2012) is hoogwaardig afgewerkt en gedeeltelijk voorzien van betegeling, stukwerk, een royaal design badmeubel met dubbele wastafel (Detremmerie), een riante douche, ligbad en een designradiator. De andere badkamer (2016) is volledig betegeld en voorzien van een douche en een badmeubel met dubbele wastafel. Vanaf de overloop heeft u tevens toegang tot de separate toiletruimte (2016) die volledig betegeld is met een hangend toilet en fonteintje.

Tweede verdieping:
De overloop op deze verdieping geeft toegang tot twee zeer ruime slaapkamers (20 en 28 m2) en een bergkamer met hierin aansluiting ten behoeve van wasmachine en droger en technische installaties (C.V.-ketel uit 2017, Nefit Topline), mechanische ventilatie en omvormer). Beide kamers zijn voorzien van dezelfde lichte laminaatvloer die momenteel overdekt is van tapijt en velux dakramen. De grotere kamer beschikt daarnaast over een speelse raam met uitzicht over tuin en bos en de kleinere kamer geeft via luiken toegang tot opslagruimtes.

Tuin:
De uitgebreide, onderhoudsarme achtertuin (15 x 12 m) is voorzien van twee heerlijke terrassen en vanwege de breedte en diepte van deze tuin is er altijd een plek in de zon en/of schaduw te vinden. Het terras direct bij de woonkamer beschikt over een grote elektrische zonwering. Daarnaast is de achtertuin voorzien van een trampoline (3m diameter), een tuinhuis (gedeeltelijk vernieuwd en helemaal geschilderd in 2020), veel gazon en rondom een haag/hek van 2 meter hoogte. In deze tuin vindt u dus voor ieder wat wil: een speelparadijs, een chill plek, veel rust, zon en privacy. Via een zijtuin kunt u om het huis heen lopen naar de voorkant toe. Aan de voorzijde heeft de woning twee opritten en vanaf een van deze opritten heeft u toegang tot de garage. De andere oprit geeft toegang tot de achtertuin. De woning is gelegen aan een zeer rustige straat met enkel bestemmingsverkeer.

Garage:
De inpandige garage (21 m²) is bereikbaar vanuit de hal en vanaf de oprit aan de voorzijde van de woning. Naast plek voor de auto biedt de garage ook veel handige extra opbergruimte en is deze voorzien van elektra en verwarming.




Bijzonderheden:

- deze energiebesparende en duurzame woning heeft definitief energielabel A;
- woning voorzien van 18 zonnepanelen (2015) met jaarlijkse opbrengst van ca. 4800 kWh, wat
jaarlijks feitelijk leidt tot ca. € 1000,00 besparing op de energie rekening;
- elektrische laadpaal ( 2019 );
- woning voorzien van zes slaap-/werkkamers;
- perceel voorzien van een haag/hek van 2 m hoog;
- twee parkeerplaatsen op eigen grond;
- deuren vernieuwd in 2017;
- sanitair vernieuwd in 2012 en 2016;
- schilderwerk binnen 2012 en buiten 2015;
- keuken vernieuwd in 2012;
- woning voorzien van veiligheidssloten;
- gelegen op een rustige locatie met enkel bestemmingsverkeer;
- op zeer korte loopafstand gelegen van diverse voorzieningen;
- op slechts 15 minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg;
- gelegen nabij Stadsbos013 én uitvalswegen;
- gebouwd onder architectuur van E. van Wesemael;
- instapklare, ideale woning voor groot gezin;


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij