U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5035 CE Tilburg

Omschrijving

In de rustige Roodeschoolstraat gelegen tussenwoning met o.a. 3 slaapkamers, ruime zolder met dakkapel en diepe achtertuin.

Omgeving:
Gelegen nabij het natuurgebied de Dongevallei maar ook het winkelcentrum (Dalem Promenade) ligt op korte afstand met tal van winkels en voorzieningen.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toiletruimte (staand toilet en fonteintje), woonkamer, type doorzon wegens de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, voorzien van tegelvloer en trapkast. Aan de voorzijde van de woning de open keuken voorzien van net keukenblok in rechte opstelling welke o.a. voorzien is van een spoelbak, elektrische kookplaat, oven, stenen blad en afzuigkap.

1e Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Eén slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De badkamer is voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel.

2e Verdieping:
Ruime open zolder met dakkapel aan de voorzijde. Tevens vindt u hier de wasmachine aansluiting. Er zou een ruime 4e slaapkamer gemaakt kunnen worden.

Tuin:
Er is zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en is geheel voorzien van bestrating. Tevens bevindt zich hier een houten berging en achterom.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij