U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5038 VN TILBURG

Omschrijving

VANWEGE DE BELANGSTELLING ZIJN ER 2 KIJKMOMENTEN INGEPLAND, U BENT VAN HARTE WELKOM OP:
VRIJDAG 15 NOVEMBER TUSSEN 13:00 EN 15:00 UUR
MAANDAG 18 NOVEMBER TUSSEN 15:00 EN 17:00 UUR

Deze prachtige karakteristieke tussenwoning uit 1905 ligt in het stadscentrum van Tilburg. De woning is in uitstekende staat onderhouden, gemoderniseerd en instapklaar waarbij de authentieke elementen zijn behouden. Deze woning heeft een fantastische 19e-eeuwse gevel met een knipvoeg en originele luiken.
De woning is zeer gunstig gelegen in een rustige straat, met om de hoek het bruisende Tilburg met gezellige terrassen, restaurants en sfeervolle cafés. Daarnaast vindt u het Tilburgse Stadspark aan het einde van de straat. De woning heeft een grote luxe keuken met veel lichtinval, een moderne badkamer op de eerste verdieping, twee grote slaapkamers en daarnaast een 3e zolderkamer die met een vaste trap te bereiken is.

Begane grond

De hal is voorzien van een prachtige tegelvloer die toegang biedt tot de woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen de fraaie houten vloer op en de glas-in-lood ramen aan de straatzijde. De muren en plafonds op de gehele begane grond zijn glad gestukadoord. Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar de ruime leefkeuken. De keuken is van alle luxe voorzien met o.a. twee eilanden, 5-pits gaskookplaat, RvS afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken is er toegang naar het tussenportaal met opstelling van de C.V.-ketel, toilet en trap naar de kelder die op stahoogte is. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime lichte eetkamer en toegang tot de stadstuin.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, twee slaapkamer en een badkamer. Zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde bevinden zich twee grote slaapkamers met een dakkapel. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. De kamer aan de voorzijde van het huis heeft nog een origineel plafond. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken. Hier bevindt zich een voorzolder met wasmachine aansluiting en een onlangs opgeknapte zolderkamer. De zolder is voorzien van laminaat en een dakraam. Het is mogelijk om er een slaapkamer van te maken.

Tuin

De zeer veel privacy biedende stadstuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een halfopen berging.


Bijzonderheden

- geheel gemoderniseerd en fraai afgewerkt;

- veel lichtinval in de keuken;

- geheel voorzien van dubbele beglazing;

- karakteristieke elementen zoals glas-in-lood en knipvoeg-gevel.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij