U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5042 KG Tilburg

Omschrijving

Ruime, uitgebouwde gezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers! De basis is prima, met enige modernisatie heeft u een mooie tussenwoning, helemaal naar uw eigen smaak!
Een begane grond van bijna 60 m2 , 5 slaapkamers, een dakterras van ongeveer 15 m2, centraal gelegen, aan een brede straat, dichtbij winkelcentrum Westermarkt en het Wandelbos!

Begane grond:
De hal geeft toegang tot de trapopgang, het toilet en de woonkamer. De woonkamer is uitgebouwd over de volle breedte, de aanbouw is middels de oorspronkelijke buitendeuren afsluitbaar van de woonkamer, ideaal als bijvoorbeeld werkkamer of speelkamer. Maar uiteraard kunt u er ook één grote ruimte van maken.
De keuken bevindt zich eveneens achterin de woning en beschikt over een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, vanuit de keuken is er een open verbinding met de aanbouw.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, waarvan 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van douche, ligbad en twee wastafels en geeft toegang tot het ruime dakterras. Daarnaast is er nog een aparte berging ten behoeve van de wasapparatuur.

2e verdieping:
Doordat er geen schuine daken zijn is dit een erg ruime verdieping. Er zijn hier 3 slaapkamers, waarvan 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. Tevens is er een berging voor de C.V.-combiketel.

Tuin:
De achtertuin is op het oosten gelegen en heeft een afmeting van ca. 7,86 m. x 6.38 m. Er is een berging én een achterom aanwezig.

Algemeen:
- ruime woning met 5 slaapkamers
- nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- uitgebouwde woning


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij