U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5043 JK Tilburg

Omschrijving

In een bosrijke omgeving in een rustig woonerf gelegen uitgebouwde tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers en diepe achtertuin.

Algemeen:
- goed onderhouden woning (in 2018 van binnen en buiten geschilderd)
- keukenapparatuur 2 jaar geleden vernieuwd (magnetron, koelkast, vaatwasser)
- grote aanbouw over de volle breedte waardoor er een zeer ruime woonkamer is
- dakkapel van ca. 3,5 meter breed op de zolder
- rustige en kindvriendelijke straat en buurt

Indeling

Begane grond:
Entree / hal met toegang tot de meterkast en woonkamer.
Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de open keuken, deze is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur zoals een combimagnetron (2016), koelkast (2016), vaatwasser (2016), keramische kookplaat en afzuigkap. De woonkamer is ruim 3 meter uitgebouwd waardoor deze erg ruim is en is tevens als de keuken voorzien van een nette laminaatvloer. De achterpui bestaat uit een grote raampartij waardoor er veel lichtinval is en er zijn tevens dubbele tuindeuren naar de diepe achtertuin. Te midden van de woonkamer bevindt zich een portaal dat toegang biedt tot het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en zijn tevens voorzien van een handmatig te bedienen rolluik. De badkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een douche, toilet, wastafel en mechanische ventilatie. De badkamer is tot het plafond betegeld en beschikt over een te openen raam, waardoor er ook natuurlijk geventileerd kan worden.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping zijn de voorzolder en de 4e slaapkamer gesitueerd. Op de voorzolder bevindt zich de wasmachineaansluiting en is er tevens ruimte voor een droger. Vanwege het grote dakraam is er een goede lichtinval.
De slaapkamer is erg ruim, voorzien van laminaatvloer, groot dakraam aan de voorzijde en grote dakkapel aan de achterzijde. De vele lichtinval en de hoge nok zorgen voor een erg ruimtelijk gevoel.

Tuin:
De voortuin is volledig voorzien van sierbestrating en is geschikt voor het parkeren van een auto. De achtertuin is gelegen op het oosten biedt veel privacy doordat deze aan de achterzijde aan een bosrand grenst. Er is een nette stenen berging en een achterom.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij