U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5046 CM TILBURG

Omschrijving

Ruime stadswoning nabij de Goirkestraat en het Textielmuseum met 4 slaapkamers en groot balkon.

Algemeen
Deze woning is, met de 3 omliggende woningen, in 2008 gebouwd. De woning voldoet aan de nieuwste bouwnormen en is dus optimaal geïsoleerd. Via een afgesloten poort is het achtergelegen binnenterrein bereikbaar waar ook een 3-tal garages zijn gebouwd en waarvan er 1 tegen een meerprijs van € 17.500,- te koop is.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toilet. De woonkamer beschikt over openslaande tuindeuren. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, zoals koel-/vriescombinatie (los), oven, gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. Door de grote raampartij is er veel lichtinval.

Verdiepingen:
Zowel de eerste als de tweede verdieping zijn netjes afgewerkt. Op de plafonds en wanden is spuitstucwerk aangebracht en de vloeren zijn bekleed met tapijt.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van resp. ca. 16 m² (met Frans balkon) aan de achterzijde en een zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde van ca. 24 m² met toegang naar de doucheruimte en suite, welke uit een douche en wastafel bestaat. Verder is er op deze verdieping een separate toiletruimte aanwezig.

Op de tweede verdieping zijn er eveneens twee ruime slaapkamers. Eén ervan heeft een vaste kast, waarin de C.V.-ketel is geplaatst. Deze maakt het mogelijk om, samen met een zonnecollector, op zuinige en milieuvriendelijke wijze de woning te verwarmen.

De slaapkamer aan de achterzijde heeft een Frans balkon en uitzicht op onder meer de ruime binnenplaats. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een balkon van ca. 10 m².
Daarnaast is er op ook deze verdieping een badkamer, welke beschikt over een ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tuin
De achtertuin is gedeeltelijk voorzien van sierbestrating. De erfafscheiding bestaat uit deels uit een recent geplante haag en een recent geplaatste houten schutting.

Garage:
Het is mogelijk om een garagebox aan te kopen (opp. ca 22 m2). De vraagprijs bedraagt € 17.500,- k.k.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij