U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5046 PT Tilburg

Omschrijving

Een zeer goed onderhouden en mooi afgewerkte woning gelegen op een goede locatie, op fietsafstand van het centrum en het Spoorpark en op loopafstand van winkelcentrum Jan Heijnsstraat met o.a. de AH XL.

In 2019 is deze woning van boven tot onder gemoderniseerd, zo is er toen een nieuwe keuken geplaatst, badkamer, vloeren, stucwerk etc!.. Alles is erg netjes onderhouden waardoor de woning echt instapklaar is!

Indeling

Begane grond:
Entree met hal en gemoderniseerd toilet, woonkamer met fraaie, betonlook tegelvloer, moderne open keuken met inbouwapparatuur zoals een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. In de keuken is ruimte voor een 6-persoonseettafel.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, allen voorzien van een fraaie laminaatvloer. Twee slaapkamers liggen aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Daarnaast is de badkamer aan de achterzijde gesitueerd, deze heeft een moderne uitstraling en is voorzien van ligbad met douche, wastafel en een zwevend toilet, tevens is hier een aansluiting voor de wasmachine.

2e verdieping:
De tweede verdieping betreft een hele nette zolderruimte, een prima ruimte voor een eventuele 4e slaapkamer. Op de vloer ligt dezelfde mooie laminaatvloer als op de 1e verdieping en dankzij het extra dakraam is er veel daglicht.

Tuin:
In de achtertuin aan de achtergevel van de woning is een overkapping geplaatst met terras, er is een berging aanwezig en verder is de tuin netjes aangelegd met sierbestrating en kunstgras.

ALGEMEEN :
- Instapklare woning met fraaie keuken, badkamer en toilet
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Verwarming/warm water via stadsverwarming


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij