U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5049 AE Tilburg

Omschrijving

Op toplocatie in de Goudkust van Tilburg gesitueerde grote twee onder een kap woning met 4 slaapkamers, achtertuin op het westen gelegen en ruime garage. De woning ligt op een mooi perceel en is geheel naar eigen smaak te moderniseren.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast en toilet met fonteintje.
Een L-vormige woonkamer met tegelvloer, in de zithoek aan de voorzijde een open haard en raampartijen aan de voor, zij -en achterzijde van de woning. Tevens openslaande tuindeuren voor naar de achtertuin.
Aparte keuken in een aanbouw, voorzien van een eenvoudig keukenblok, waar tevens een toegangsdeur is naar de achtertuin.

Eerste verdieping:

Op deze verdieping kunt u vanuit de overloop 3 slaapkamers en een badkamer met toegang tot dakterras bereiken. De badkamer is voorzien van een toilet, douche wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap bereikt u hier een voorzolder die toegang tot een grote slaapkamer. met dakkapel en twee bergruimtes waarvan één met opstelplaats van de CV-ketel.

Tuin:

Ruime voortuin, lange oprit en vanuit daar ook toegang tot de in de hoek van het perceel gesitueerde garage. De garage van ca. 25 m2 biedt u de mogelijkheid uw auto binnen te parkeren met daarnaast nog volop ruimte voor fietsen of andere zaken. Ook een bedrijf aan huis zou met enige aanpassing prima mogelijk zijn. De achtertuin is gunstig gelegen op het westen.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij