U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5037 SN Tilburg

Omschrijving

Op de eerste verdieping van een modern en kleinschalig appartementencomplex gelegen net 3-kamer maisonette appartement van ca. 98 m2 met twee slaapkamers, nette keuken, balkon van ca. 10 m2, separate berging en eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder. Het appartement is gelegen op een rustige locatie in de populaire wijk ''Zorgvlied'' en is daarnaast gunstig gelegen ten aanzien van het stadscentrum, uitvalswegen en op korte afstand van o.a. diverse winkelvoorzieningen.

Indeling

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, liftinstallatie, trappenhuis en toegang tot de bergingen en parkeergarage.

1e verdieping:
Entree appartement, middels de hal toegang tot de ruime, nette badkamer welke is voorzien van dubbele wastafel, douche, toilet en wasmachineaansluiting, lichte slaapkamer (uiteraard ook te gebruiken als hobby/werkkamer) met meer dan genoeg ruimte voor een flinke kast.
De trapopgang leidt naar een hal met daarvan aan de rechterzijde (voorzijde van het appartement) een slaapkamer welke op een praktische manier, middels schuifdeuren, is afgescheiden van de eetkamer. Aan de linkerzijde bevindt zich het toilet, de berging en de woonkamer met toegang tot het ruime balkon van waaruit er een prachtig, rustgevend uitzicht is. De woonkamer staat in open verbinding met de nette keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Aan de andere zijde van de keuken bevindt zich de eetkamer. Het is echter ook mogelijk om de eetkamer bij de slaapkamer te betrekken om die te vergroten.

Algemeen:
- volledig geïsoleerd met dubbele beglazing
- eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder
- separate privé berging in het souterrain
- gelegen in de populaire wijk ''Zorgvlied''
- kleinschalig appartementencomplex in groene woonomgeving
- bijdrage voor de VvE bedraagt € 171,51 per maand


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij