U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5025MK Tilburg

Omschrijving

Nabij het centrum gelegen geschakelde hoekwoning met ruime berging

Algemeen
De woning is gelegen in de wijk St. Anna, op loopafstand van het centrum van Tilburg. De wijk kenmerkt zich door de vele vooroorlogse woningen, alsook de vele verschillende typen woningen die er gebouwd zijn. Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, de bibliotheek alsmede de schouwburg en de gezellige uitgaansgelegenheden zijn binnen afzienbare tijd te bereiken. Via de Ringbaan West bevindt u zich binnen 5 autominuten op de snelweg richting Eindhoven of Breda, of de omliggende dorpen rond Tilburg.

Er dient rekening te worden met modernisering van de woning.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toegang naar de woonkamer en trapopgang naar de verdieping. De woonkamer beschikt over een gaskachel. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de woonkamer.
In de aanbouw aan de achterzijde bevindt zich een doucheruimte, een toilet, een berging en een slaapkamer. Tevens geeft de aanbouw toegang tot de achtertuin.

Verdieping:
Op de verdieping zijn twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 13 m² groot en die aan de achterzijde is ca. 8 m² groot. De badkamer is eveneens aan de achterzijde gesitueerd en biedt ruimte voor een ligbad, wastafel en toilet.

Tuin:
De woning heeft een diepe achtertuin op het zuiden, welke volledig bestraat is. Er bevindt zich een ruime stenen berging (binnenmaten ca. 7 m x 4 m!) met elektra. Er is tevens een achterom aanwezig.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij