U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5025WK TILBURG

Omschrijving

In ‘Oud-Zuid’gelegen, aan de rand van de wijk ‘Korvel’, ruime twee-onder-een kapwoning met uitgebouwde keuken.

De woning heeft een inhoud van ca. 370 m³, dus veel m³’s voor een scherpe prijs. Er zijn 4 slaapkamers, inclusief de zolder. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt verder over een behoorlijke tuin met berging.

Indeling:

Begane grond
Entree met hal voorzien van meterkast, berging , toilet (moet nog geplaatst en afgewerkt worden) en toegang naar de ruime woonkamer. Er is veel licht in de woonkamer door de grote raampartijen en de lichte kleurstellingen. De keuken bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde van de woning en geeft verder toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Ze zijn voorzien van een laminaatvloer of tapijt. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet, ligbad en douche.

Tweede verdieping
De tweede verdieping bestaat uit een voorzolder en een slaapkamer. In de voorzolder bevindt zich de wasmachineaansluiting en de C.V.-ketel en is er verder nog bergruimte. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft ook bergruimte achter de schotten.

Tuin
De achtertuin is geheel voorzien van bestrating. Er is een achterom aanwezig die uitkomt in een brede brandgang en er is een stenen berging over de volle breedte van de tuin.



Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij