U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5046AC Tilburg

Omschrijving

Leuk instapklaar startersappartement nabij het stadscentrum

Locatie
Op loopafstand ligt het winkelcentrum aan het Bart van Peltplein, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Via de ringbaan bent u binnen enkele ogenblikken in het centrum van Tilburg. Ook bent u via de diverse uitvalswegen zo richting Waalwijk, Den Bosch, Breda en Eindhoven.

Algemeen
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de rustige zijde van het complex. Op de begane grond is er een gezamenlijke fietsenberging, alsmede een afgesloten binnenterrein met een vaste parkeerplaats. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 51 m² en is gebouwd omstreeks 2007 waarmee het aan de nieuwste bouwnormen voldoet. Zo is het appartement optimaal geïsoleerd en beschikt het over een uitgebreide elektrische installatie en een zuinige HR C.V.-ketel. Verder is het appartement netjes afgewerkt met stucwerk wanden en plafonds. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 48,30 per maand.

Indeling

Begane grond:
Centrale hal met aan de buitenzijde een bellentableau en brievenbussen.
Hal met lift en trappenhuis, met tevens toegang naar de binnenplaats waar de parkeerplaatsen en de gezamenlijke fietsenberging gesitueerd zijn.

Eerste verdieping:
Het appartement is praktisch ingedeeld. Via de hal met meterkast bereikt men de slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, met uitzicht op de binnenplaats.
De badkamer is verbonden aan de slaapkamer en is voorzien van een douchecabine en wastafel. Tevens bevindt zich hier een wasmachineaansluiting en is er ruimte voor een droger.
De hal geeft verder toegang tot het fraai betegelde toilet (zwevend) met fontein.
In de woonkamer bevindt zich de semi-open keuken met luxe inrichting in hoekopstelling. Deze is voorzien van diverse apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast met vriezer en vaatwasser.
De woonkamer is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd en is voorzien van een Frans balkon dat prettig uitzicht op een park heeft. Verder geeft de woonkamer toegang tot een ruime berging, waarin de C.V.-ketel (HR, 2007) is geplaatst.
Het gehele appartement is netjes afgewerkt en is voorzien van een duurzame laminaatvloer.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!
 
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Loever Makelaardij